fbpx

Emlékmackók az Utazás Kiállításon

2020.február 27. és március 1. között idén is otthont adott a Hungexpo az Utazás Kiállításnak

Varró Szilvia

2020. mozgalmas évnek ígérkezik. Néhány hónappal ezelőtt meghívást kaptunk a méltán neves kiállításra, és izgatottsággal vártuk a napot, amikor én és a mackók bemutatkozhatunk egy hatalmas közönségnek. Utazás a téma, tehát magától értetődő volt, hogy a mackók stílusosan, hozzájuk illő bőröndökben fognak megérkezni.

A kiállításon turisztikailag is fontos külföldi és hazai városok mutatták be sajátságaikat és különlegességeiket az utazni vágyóknak, így Magyarország fővárosa kiemelt helyen mutatkozott be. Budapest gyönyörűen felépített standján egyaránt találhattak érdekességet a külföldiek és a magyarok. 

„Ha hosszú útra indulsz, bőröndöd legfontosabb része a mackód. ”

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara részlegén kapott helyet a BUM (Bevásárló és Tematikus Utcák) programjait népszerűsítve.  A BUM rendezvénysorozataiban kiemelt része van Budapest újnak számító kulturális negyedének, a XI. kerületi Bartók Béla út és környékét felölelő területnek. Ezen városrész művészeti és műveltségi fellendítésére alakult a Bartók Béla Boulevard néven ismert egyesület, amely évről évre összefogja a Budapest XI. kerületének nívós kulturális minőséget reprezentáló intézményeit, és évente több alkalommal közös rendezvényekkel vonja be az egyre pezsgőbb kulturális életbe a környékbelieket. Ezek a szervezetek és az ilyen típusú összefogások értékes tanúbizonyságai annak, hogy az embereknek hatalmas – és egyre nagyobb – igényük van arra, hogy színvonalas kulturális és közösségi élményeket kapjanak. 

„Ha hosszú útra indulsz, bőröndöd legfontosabb része a mackód. ”

Az Emlékmackó a Bartók Béla Boulevard által szervezett programsorozatokon a kezdetek óta jelen van. Ilyenkor kitelepülnek a mackók a Bartók Béla út járdáira, vagy tereire, ahol játékokkal, kézműveskedéssel várjuk a látogatókat. Lehet mókázni a mackókkal, ügyeskedni, alkotni. Ilyenkor nem ritka, hogy utcazenére, vagy fűben ülve születnek a kis mackók ügyes kezek munkája által. Kedvelt szórakozása ez kicsiknek és nagyoknak egyaránt, hiszen egy mackó gazdája mindig kortalan. Jönnek hozzánk gyerekek és régebb óta fiatalok is. A mackók között újra gyerek lehet bárki.

Ebből az érzésből és hangulatból kaptak egy kis ízelítőt az Utazás Kiállítás 2020.-ra látogatók. 

Újra megerősítést nyert, hogy a mackókat mindenki szereti. Lehet férfi, vagy nő, fiatal vagy idős, bárki mosolyra derül egy kupac mackó láttán. 

Vidám hangulatú beszélgetések kerekedtek, mackókról, régi kedvencekről, gyerekkorról, és persze kevesen tudták megállni, hogy ne érintsék meg, vagy ne ölelgessék meg a nekik legjobban tetsző mackóságot.

Emlékmackók az Utazás Kiállításon 1
Emlékmackók az Utazás Kiállításon  4
Emlékmackók az Utazás Kiállításon 5
Emlékmackók az Utazás Kiállításon 6
Emlékmackók az Utazás Kiállításon 3
Emlékmackók az Utazás Kiállításon 2

Bízom benne, hogy minden érdeklődőnek kellemes és jókedvű pillanatokat okoztunk! 

Remélem, találkozunk legközelebb is!

Barátkozzunk itt is!


Facebook


Pinterest


Wordpress


Wordpress

Iratkozz fel az Emlékmackó hírek értesítőjére

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0