fbpx
Mosolymaszk

Átlátszó Mosolymaszkok az Emlékmackótól

Miért különlegesek Mosolymaszkjaink?

A maszk, amely segít megoldani a kommunikációs problémákat. Az Emlékmackó Mosoly Maszkja azoknak készült, akik életéhez és kommunikációjukhoz elengedhetetlen látni beszélgetőtársuk szájmozgását. A Mosoly Maszk leginkább hallássérülteknek készült, ám nagyban megkönnyíti óvodapedagógusok, fejlesztőpedagógusok, nyelvtanárok, logopédusok, pszichológusok munkáját is.

Igyekeztünk a legmegfelelőbb formájú és alapanyagú maszkot létrehozni, hiszen fontos, hogy bizonyos helyzetekben látszódjon a száj mozgása. Tapasztaltam én is, hogy egy mennyire lényeges, ezért az a cél vezérelt a tervezéskor, hogy senki se maradjon ki az életből, csak azért, mert másként kommunikál. Sokáig variáltuk a formákat, a szabást és az alapanyagokat, míg azt hiszem, sikerült a legoptimálisabb megoldásra jutnunk, amivel a légáteresztés és a páramentesítés problémáját is megoldottuk.

A maszkok 3 méretben készülnek, a képen látott a normál felnőtt méretű (“L”), de készítük gyerek méretűt is (“S”), amit kb. 7 éves korig jó. Nagyobb gyerekre inkább az L méret lesz megfelelő. Ezen kívül van még “XL” méret azoknak, akik nagyobbra nőttek.

A különleges maszk anyaga 95 fokon kezelt pamut vászon, amelyen egy kis átlátszó ablakocskát helyeztünk el. A Mosoly maszk tökéletesítéséhez egy különleges alapanyagot használunk. A maszk elülső részéhez átlátszó, páramentesítő réteggel ellátott műanyag fóliát varrtunk, amely teljesen láttatja a szájat beszéd közben. A páramentesítő rétegű fólia megtisztított állapotban hatékony, ezért minden használat előtt érdemes átmosni szappanos vízzel, vagy optikai ill. sportszemüvegekhez használható páramentesítő folyadékkal!

A tervezéskor fontos szempont volt, hogy a száj látható maradjon, ezért alkalmazzuk ezt a speciális fóliát. A páramentesítő réteg folyamatosan húzza le a lehelletből keletkezett párát, de nem egyenlő egy páraelszívó képességével, vagyis mindaddig tud érvényesülni, amíg nem telítődik a maszk nedves levegővel. Éppen ezért a használatra ajánlott időintervallum 1/2-1 óra.

Miért tőlünk vásárolj egyedi maszkot

  • mert maszkjainkat légáteresztő pamut anyagból készülnek,
  • három méretben választhatsz, hogy a maszk tökéletesen illeszkedjen az arcodhoz,
  • egyediek maszkjaink, éppen ezért feldobják a napjaid, és a maszkviselés móka lesz, nem csak kötelesség,
  • könnyen kezelhetőek, bírják a többszöri mosást.

Teszteltük a Mosoly maszkot!

Nézd meg a videót!

Mosoly maszkok

Mosoly maszkok fehér, színes és pöttyös változatban. 

A DELUX Mosolymaszkok fém merevítéssel és szilikon gumiszalag-rögzítéssel készülnek.

 

Legyen neked is Mosolymaszkod az Emlékmackótól! Legyél egyedi, vidáman stílusos egy hasznos kiegészítővel!

Kattints a maszk fotójára, és máris láthatod a részleteket!

Intézmények részére, nagyobb darabszámú megrendelés esetén kedvezményeket biztosítunk!

Kérj árajánlatot levélben a szilvi@emlekmacko.hu címen!

Kérdésed van? Küldj nekem üzenetet!

4 + 4 =

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0