fbpx
Mackómesék

Adventi készülődés

2021. november 28. advent első vasárnapja. Ebből az alkalomból szeretettel meghívunk ünnepi gyertyagyújtással egybekötött karácsonyi koncertünkre! Egy különleges zenei élménnyel, lelki feltöltődéssel és meghitt karácsonyi hangolódással szeretnénk megajándékozni.

Természetesen a mackók sem fognak hiányozni, de te is megmutathatod kedvenceidet!
Az eseményre elhozhatod adománygyűjtésre szánt meglepetéseidet is, amellyel több budapesti gyermekkórház kis betegeit ajándékozzuk meg idén is.

 

Az EMLÉKMACKÓ A GYERMEKEKÉRT adománygyűjtő programban résztvehetsz egyénileg, családi, baráti vagy munkahelyi csoportokkal, iskolákkal, óvodákkal, kulturális intézményekkel. A programmal személyes ajándékokat szeretnénk begyűjteni és meglepni azokkal a gyerekeket, ezért arra kérünk, hogy az ajándékaidhoz írj egy kis szeretettel teli, bátorító levélkét, üzenetet, annak a kisgyereknek szánva, aki majd az ajándékot kiválasztja.

A koncert egy ritka esemény lesz a zenekedvelőknek, hiszen fantasztikus zenészek készülnek erre az estére. A koncerten szerepelni fognak zenei különlegességek és ismert karácsonyi melódiák egyaránt. Hangszeren közreműködik Banyák Róbert hegedűvel és Bencze Balázs lantokon és gitáron.

Szeretettel várunk minden mackóbarátot, zenekedvelőt, kicsiket és nagyokat!

Az esemény ingyenes.

 

Helyszín: BBB KultPont Közösségi Tér
1117 Budapest Bartók Béla út 46.

Öltöztesd ünneplőbe a szívedet és készüljünk közösen az idei karácsonyra!

Iratkozz fel az Emlékmackó hírek értesítőjére

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0