Szállítási Feltételek

   Jelen Szállítási Feltételek Varró Szilvia egyéni vállalkozó (továbbiakban Eladó) tevékenységével kapcsolatos megrendeléseinek teljesítéséhez szükséges általános szállítási feltételeit:

ELADÓI ADATOK:

Név:                               Varró Szilvia egyéni vállalkozó – (KATA – AAM)

Székhely:                       1139 Budapest Fiastyúk u. 59. 2/12.

Telefonszám:                  +36 30/3219606

E-mail:                            emlekmacko@gmail.com

Nyilvántartási szám:       50941304

Adószám:                        67913648-1-41

 

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK:

   A hatályos postai rendelkezések nem teszik lehetővé az Emlékmackó termékeinek postakész levélkénti szállítását, ezért az egyes futárszolgálatok árszabásai az irányadóak.

  1. Szállítási költségtől való mentesülés lehetőségei (Választható fizetési mód: kizárólag előre utalással):

1.) Személyes átvétel:

Munkaidőben, előre egyeztetett időpontban (10:00 – 18.00) személyesen, Eladó megjelölt címén (1134 Budapest Szabolcs u. 12-16.) lehet átvenni a megrendelt termékeket.

2.) 30.000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás költségét Eladó viseli. (Ingyen szállítás esetén maga a szállítás ingyenes, de az utánvétért, mint fizetési módért 550Ft-ot számít fel Eladó.)

 

II.)     MPL Házhoz szállítás (Választható fizetési módok: előre utalás vagy utánvét):

   Eladó a hozzá beérkezett megrendeléseit, az MPL futárszolgálata szállítja házhoz. A szállítási idő a feladástól számított 2 munkanap, 5 napos őrzési idővel. A csomagok kézbesítése munkanapokon, 8-17 óra közötti időszakban történik. Az MPL a küldeményt 2 alkalommal kísérli meg kézbesíteni Vevőnek. Amennyiben az első kísérlet nem vezetett eredményre, az MPL a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra. (Szállítási címként munkahely is megjelölhető.)

   Amennyiben Vevő megadta telefonszámát, és Eladó azt a köztük lévő szerződésnek megfelelően átadhatja az MPL részére, a futárszolgálat telefonon egyeztet Vevővel a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről. Ezután a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. Ha a második kézbesítési kísérlet is sikertelen, akkor szintén értesítőt hagy hátra, amin feltünteti azt a postahelyet, ahol a Vevő jogosult 5 munkanapon belül átvenni a küldeményt.

   Az át nem vett csomagok visszaszállítási költsége (1.950 Ft) a Vevőre terhelődik, újraküldés kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén lehetséges.

   Csomag nyomon követése: http://posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes oldalon vagy telefonon – MPL internetes ügyfélszolgálat (06-40-31 32 33 – helyi tarifával hívható kék szám)

   Csomagolás módja: légpárnás boríték vagy doboz.

   Kézbesítés ideje: 2 munkanap

   Őrzési idő: 5 munkanap

Szállítási költség:

  • MPL házhozszállítás, előreutalással: 1.750 Ft
  • MPL házhozszállítás, utánvéttel: 1.950 Ft
  • 30.000Ft felett ingyenes a házhozszállítás.

 

III.)    MPL Postán maradó szállítás

Választható fizetési mód: előreutalással, utánvéttel (bankkártyával vagy készpénzzel a postán)

A csomag a helyi postán is átvehető, amennyiben Vevő az MPL Postán maradó szállítási módot választja. Ebben az esetben az MPL a megrendelt termékeket egy Vevőhöz közeli postahivatalba szállítja, s a mobilra vagy e-mail címre üzenetet küld a csomag hozzáférhetőségéről és az átvételi határidőről. Ezeket a küldeményeket a posták nyitvatartási idejében, akár hétvégén is át tudja a Vevő venni az értesítéstől számított 10 munkanapon belül.

A csomag nyomon követhető a https://posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes oldalon is, vagy az MPL internetes ügyfélszolgálat helyi tarifával hívható kék számán (06 40/31 32 33).

Az át nem vett csomagok visszaszállítási költsége (1.950Ft) a Vevőre terhelődik, újraküldés kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén lehetséges.

Csomagolás módja: légpárnás boríték vagy doboz.

Kézbesítés ideje: 2 munkanap

Őrzési idő: 5 munkanap

Szállítási költség:

  • MPL Postán maradó, banki utalással: 1750Ft
  • MPL Postán maradó, utánvéttel: 1950Ft
  • 30.000Ft felett ingyenes a házhoz szállítás.

 

IV.) Személyes átvétel előre egyeztetett időpontban (1134 Budapest Szabolcs u. 12-16.):

Választható fizetési mód: előre utalással vagy készpénzzel a helyszínen (nagyobb címlettel történő fizetése esetén ezt Eladó kéri előre jelezni)

Személyes átvétel esetén, a Vevő megrendelését Eladó székhelyéről (1034 Budapest, Szabolcs u. 12-16.) veheti át, készpénzfizetés ellenében. Időpont-egyeztetés céljából Eladó kéri Vevőt az alábbi telefonszámon vagy e-mail címen történő kapcsolatfelvételre:

Telefon: +3630/3219606

E-mail: emlekmacko@gmail.com

kelt: Budapest, 2020. április 1.

letöltés