Ki készíti az Emlékmackókat?

Ismerj meg jobban!

Üdvözöllek az Emlékmackók világában!

Hiszem, hogy egy mackó sokkal több, mint egy játékszer. Különleges hatást váltanak ki belőlünk. Amióta játékmackók vannak a világon, különleges szerepet töltenek be az életünkben.

Ezen gondolaton elindulva született meg az Emlékmackó ötlete. Szebbnél szebb mackómesék, kívánságok és néha megható történetek kerekedtek már az Emlékmackó háza táján, és bízom benne, hogy ez soha nem ér véget. 

Azon munkálkodom nap mint nap, hogy te olyan meglepetést ajándékozhass, amit sosem felejtenek el, ami örök, kincsként őrzött érték marad akár generációkon keresztül. A tiszta, figyelmes és őszinte ajándékozásban hiszek, amely közvetíti a legfontosabb üzenetet “Fontos vagy nekem!” Egy aprócska kedvesség, amely kifejezi ragaszkodásunkat, hálánkat, szeretetünket, amit gyermekünk, társunk, barátunk, családtagunk felé érzünk.

És a varázslat folytatódik! A megajándékozottnak elég csak ránéznie, mindig eszébe fog jutni a nevezetes ünnep, a hangulat, az érzés “Tőle kaptam!”.

Célom, hogy segítőd és cinkostársad legyek emlékezetes eseményeid ajándékainak kiválasztásában, de akkor is, ha te magad készítenéd el azt.

Szívügyem, hogy ajándékozás nehézség és megoldandó feladat helyett élmény legyen számodra. Az én igazi sikerem az, ha Te felejthetetlen, emlékezetesen mackós örömöt tudsz szerezni szeretteidnek.

Díjak, elismerések:

2019: 1. díj Országos Baba- és Mackókiállítás és Verseny

2017: ezüstkoszorús mester cím

2017: 2. díj Országos Baba- és Mackókiállítás és Verseny

2014: AMKA díj 2014: 2. díj Országos Baba- és Mackókiállítás és Verseny

2013: AMKA díj

2013: BKIK különdíj

2013: 1. díj Országos Baba- és Mackókiállítás és Verseny

Elérhetőségek:

Cím:
Budapest, Szabolcs u. 12-16, 1134

Telefonszám:
+36303219606

Nyitvatartás:
Hétfőtől péntekig: 10:00-18:00

E-mail:
szilvi@emlekmacko.hu

Kérdésed van? Küldj nekem üzenetet!

15 + 2 =

Emlékmackó hírportál

A legmackósabb hírek szállítója

Mackóhírek

Olvasd el a legfrissebb híreinket a mackók világából. Történetek, újdonságok, aktualitások, beszámolók egy helyen!

Az első Emlékmackó

Az első Emlékmackó

A Mackómeséket az élet írja. Van vidám, és bohókás, néha szomorkásan megható. Egy közös minden történetben: rólunk és mackónkról szól.

Miért szeretjük a mackókat?

Miért szeretjük a mackókat?

MackómesékMiért szeretjük a mackókat?Egy csepp gyermekkor...Mackó gyermekkorunk kedvence – szokták mondani. De mi van akkor, ha már kicsit nagyobb gyerekek vagyunk? Kedvenc mackónk életünk minden fontos pillanatában jelen van. Mellettünk van, amikor örülünk, boldogok...

Maci az Űrben

MackómesékMaci az űrben  Épp 40 éve annak, hogy 1980. május 26-án a szovjet Szojuz-36 fedélzetén Farkas Bertalan elindult felejthetetlen utazására, a világűrbe. Az űrutazás a szocialista országok közös űrkutatási programja, az Interkozmosz keretében valósult meg....

Emlékmackók az Utazás Kiállításon

Emlékmackók az Utazás Kiállításon

Emlékmackók az Utazás Kiállításon 2020.február 27. és március 1. között idén is otthont adott a Hungexpo az Utazás Kiállításnak Varró Szilvia 2020. mozgalmas évnek ígérkezik. Néhány hónappal ezelőtt meghívást kaptunk a méltán neves kiállításra, és izgatottsággal...

Közösség és inspiráció

Kattints a képekre és csatlakozz közösségeimhez