fbpx
Ruhából Emlékmackó

Egy mackó, aki örök emléket őriz

Mi is ez a varázslat? Ruhából készült Emlékmackó?

Egy igazi mackókülönlegességet mutatok neked!

 • Elveszítettél egy számodra pótolhatatlan és kivételes személyt, akit soha nem szeretnél elfelejteni?  Szeretnéd újra érezni a szeretetét, megölelnéd, éreznéd az illatát?
 • Volt már olyan gondolatod, hogy kicsit megállítanád az idő kerekét, vagy akár visszaforgatnád egy kicsit?
 • Szeretnél feleleveníteni egy régi, kedves emléket, vagy életed fontos időszakát?

Olyan mackók készülnek itt, amit soha senki nem felejt el! Hiszen egy igazi Emlékmackóból csak egy van, és csodálatos feladattal születik erre a világra! Emlékeztet a csodaszép pillanatokra, érzésekre, hangulatokra, személyekre.

Az általad kiválasztott mackót vagy annak ruháját a te elképzeléseid fogom elkészíteni, mégpedig olyan textilek felhasználásával, amit valaki már régen kedvenc ruhájaként hordott és nagyon szeretett.

Milyen alkalomra készülhet Emlékmackó?

Egy igazi Emlékmackó nem csupán egy sokadik plüssfigura. Egy van belőle, megismételhetetlen és fontos feladata van. Emlékeztetni fog életünk lényeges pillanataira, szeretett családtagjainkra, és ha szomorkodunk, csak rá kell néznünk, máris mosolyt csal az arcunkra. 

 • születésnapra: kerek évszám vagy akár a 18. év betöltésére,
 • új családtag születésére: első mackó egy kisgyerek életében,
 • szeretett családtag elvesztésekor: a távozás, a hiány és a gyász elszomorít, de egy Emlékmackó segíthet a fájó, lelkünket érő sebek feldolgozásában és a feldolgozásban. 
 • emlékezetes események megünnepléséhez: legyen bármilyen ünnep (ballagás, esküvő, szerelem, keresztelő, búcsúzás vagy érkezés, megbocsájtás, vagy amit a szívünk fontosnak érez)

Miből készülhet Emlékmackó?

Szerkények mélyén, féltve őrzött gyerekruhákból csodaszép mackók születnek. Lehet az egy egészen pici rugdalózó, régi kabát, köntös, vagy akár csak egy darabka, egy minta a kedvenc ruhadarabból.

 • az első ruhácska, amit születés után először viselt gyermeked,
 • a ruhácska, amiben hazahoztad a kórházból,
 • amiben először ment óvodába, iskolába… bármi, aminek jelentősége van,
 • egy ruha, ami rá emlékeztet,

Képzeld csak el! Mekkora lesz a meglepetés, amikor felismeri azt a ruhácskát látva egy mackón? Micsoda örömöt fogsz okozni, amikor átadod, és rájön, mit is kapott tőled! Benne lesz az illat, az érzés, a gyermekkor emléke. Így lesz egy kedves mackó óriási dolgok őrzője!

Szerezz óriási örömöt gyermeked vagy unokád különleges ünnepére, csempészd vissza régmúlt gyerekkorát és ajándékozz kincsként őrzött meglepetést! Hiszen életünk fontos pillanataihoz méltó ajándék illik!

Egy mackó a szomorú időkben vigasztaló társ is tud lenni.

Egy általad szeretett és nagyra értékelt személy elvesztése mindig nehéz.

Szeretnéd magad mellett érezni, felidézni, a hangját, az ölelését, az illatát, de ez már elérhetetlen.

De egy Emlékmackó számára nem létezik lehetetlen!

Képzeld el! Mackóba varázsolok mindent. Benne lesz az összes szeretet, az ölelés, az illat, a szeretett ember lelkének egy kis darabja, ami mindig ott lehet veled.

Szebbnél szebb, és kimondhatatlanul megható történetek alakultak az évek során a mackók körül, de ezek az igaz mesék állnak a legközelebb a szívemhez. Minden mackónak története van, és egyik sem születik céltalanul. 

Számtalan mackómese született a kezeim között, és mind különleges valamiért. De mindben ott a csoda. A mackó, aki egy örök kapoccsá válik két világ között. Mackó születik különleges medvebőrbe bújtatva, aki figyel és vigyáz rád. Megölelheted, mesélhetsz neki. Egy kis szösszenet a múltból. Mintha ő lenne.

Az imádott nagymama ócska köntöse, a nagypapa dohányszagú kardigánja mások számára csak egy szemétre való kacat. Mégsem válunk meg ezektől a daraboktól, mert emlékezet, mert ő hordta, mert mindig rajta volt, mert ott van benne az illata, hozzá tartozott.

Ebből készült mackó igazi különlegesség lesz, de neked valódi kincs. Megismételhetetlen, és pótolhatatlan. Pontosan ezért, minden darabját a lehető legnagyobb gondoskodással készítem neked kézzel varrva. 

Hogyan lehet saját Emlékmackód?

 

 1. Vedd fel velem a kapcsolatot és írd meg nekem az elképzeléseidet egy üzenetben a szilvi@emlekmacko.hu címre! A ruhából készült Emlékmackók három méretben készülnek. A mackó méretét természetesen te is megválaszthatod, de nagyban befolyásolja a kiválasztott ruhák mintája és mennyisége. 
 2. Válaszd ki és készítsd össze azokat a ruhákat, amiből a mackó fog készülni, és ha van, egy fényképet, amin a kiválasztott ruhadarabot viseli az ünnepelt. A csomagot –  a képpel és a ruhákkal – futár veszi át tőled előre egyeztetett időpontban és helyen. Neked nem kell sehova menned vele.
 3. Másnap megérkezik hozzám, és egyeztetünk a részletekről szóban.
 4. Az elkészítés folyamán végig kapcsolatban leszünk, így lesz beleszólásod, ha valamit máshogy szeretnél megjeleníteni.
  Hiszen ettől lesz tökéletesen személyes ajándék.
 5. A mackód kb 3-4 nap alatt készül el.
 6. A képet szép keretbe helyezzük, és a csomagod díszcsomagolásban érkezik hozzád futárszolgálattal.
 7. Ajándékozás előtt a postázási csomagolást távolítsd el, és add át a meglepetést!
 8. Örüljetek közösen, de ne lepődj meg, ha néhány örömkönny is elcsöppen!

Küldj nekem üzenetet!

11 + 9 =