fbpx
A cégednek is jár egy mackó!

Egyedi, márkaépítő és végtelenül cuki

A mackó, aki lehet fehér – jelképezve a márkád tiszta küldetését, vagy barna – üzenve, hogy a vevőid közé tartozol. Viselheti a logód színeiből összeállított kabátkát, masnit. Adhatsz neki nevet, ami akár a cégnevedből származhat és készíthetünk belőle sokat is, hogy ajándékba add ügyfeleidnek…

Az Emlémackónál nem csak magad varrhatsz és nem csupán a kész mackókból tudsz választani, hanem teljesen egyedi mackót is készítek. Ezt elsősorban cégek választják, hiszen ezzel is erősítenek egy kiállítási megjelenést, egy év végi rendezvényt, vagy egy éppen futó promóciót (különösen, ha annak célközönsége a kisgyermekes szülők, vagy mackóimádók).

Az egyedi mackó tervezés és kivitelezés a legmacitpóbálóbb feladat az Emlékmackó kínálatában, ezért nem megmondható előre az ára.

Miért jó, ha velünk terveztetsz?

Azon túl, hogy extrém egyedi ötlet?

Márkát erősít

Nem sok cég dobja fel a márkáját saját, testreszabott plüssmackókkal. Aki ezt bevállalja, az mérföldekkel kitűnik a többiek közül.

Vonzza a tekintetet

Egy kiállításon csak az nem megy a standod közelébe, aki nem szereti a macikat – ha ilyeneket raksz ki. Biztosan feldobja a megjelenésed.

A legjobb promóció

Ki ne szeretne megnyerni, megszerezni egy cuki macit (esetleg macigyűjteményt). Ha egy egyedi macit lehet nyerni, akkor tolonganak az emberek.

Ha már fontolgatod…

Így lehet a cégednek macija

Vedd fel velem a kapcsolatot. Beszéljünk. Mond el a vágyaid, mond el az igényeid. Beszéljük meg mikorra kell és ezek után adok egy korrekt ajánlatot.

Ha azt elfogadod, akkor a megbeszélt határidőre megkapod a macit / macikat. Ha azonban nem vagy elégedett az árral, akkor kötelezettségek nélkül továbbléphetsz. Egy próbát azért megér, nem? 🙂

Ajánlatkéréshez töltsd ki az űrlapot!

1 + 4 =

Nem vagyok cég

Én csak szeretnék egy saját macit. Lehet?

Természetesen. Akár egyetlen darab egyedileg tervezett mackót is el tudok készíteni – igény esetén. Ezt a szolgáltatást általában cégek veszik igénybe.

Ha van időd és egy kis kézügyességed, inkább arra bíztatlak, hogy tanuld meg: hogyan kell macit varrni, készíts el párat az útmutatóim alapján és amikor már elég magabiztos vagy, akkor el tudod készíteni a saját macidat – ezzel nem csak azt éred el, hogy tökéletesen olyan lesz, amilyet szeretnél, hanem egy csodás hobbit is találsz magadnak.

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0