fbpx
Készítsd magad!

Készítsd el otthon a saját mackódat

Számomra sok év után is kivételes élmény, amikor egy figurát készítek. Minden öltéssel alakul, és a kezem között “születik” és “telik meg élettel” egy kis lény. Ezt az érzést szeretném veled is megismertetni. Az alkotás örömét. Létrehozni élettelen textilekből egy szeretettel teli kedvencet. Hatalmas és végtelen játék ez, amely teljes kikapcsolódás és feltöltődés okoz. A mackóvarrás tartalmas pihenés és felejthetetlen családi vagy baráti összejövetelek programja is lehet. Varázsolj magadnak egy kis szünetet a hétköznapokból, egy picinyke “nyugalom szigetét” a nyüzsgő világból és én segítek neked, hogy az alkotás valóban élmény legyen számodra is!

 

Természetesen a szívem csücskében mégis a mackók vannak, de ugyanolyan érzés más állatkák készítése. A “Készítsd magad!” sorozatban találsz többféle mackót, nyuszit, báránykát, rókát, és mindenféle figurát. A kínálatot folyamatosan bővítem, de ha nem találsz a listában számodra megfelelőt, írj üzenetet a szilvi@emlekmacko.hu címre!

A mackókészítés rejtelmeit megtanulhatod a “Készítsd magad!” csomagok segítségével, online foglalkozásainkon, vagy személyes, kiscsoportos alkotó délutánjainkon. 

Válaszd ki kedvencedet, és alkoss kedvedre!

Online képzés

Tanuld meg a macik elkészítését – a csomagban hozzáférést kapsz a videós képzésekhez, leírásokhoz és szabásmintákhoz

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

Az Online képzések feltöltés alatt állnak!

Kedves Érdeklődők! A koronavírus helyzetre tekintettel élő workshopot jelenleg nem tudok tartani, de amennyiben megvásárolod bármelyik képzést, akkor az érvényes lesz a jövőben 1 alkalomra. Dolgozom azon, hogy online is megoldható legyen workshop / oktatóvideó készítése – egyelőre még nem tudom ígérni, hogy lesz-e ilyen. Köszönöm a megértést!

Nem szeretnél varrni?

Fogadj örökbe egy kész macit!

Ha nem szeretnéd magad készíteni, akkor megvásárolhatod készen.

Gyerekeknek, fiataloknak és felnőtteknek szóló Emlékmackók mellett különleges, gyűjtői darabokat is találsz a kínálatban.

Nézd meg a mackókat az alábbi gombra kattintva!

Kérdésed van? Küldj nekem üzenetet!

4 + 3 =